Faxe Kondi endelig i Norge

Nå er det dobbelt så deilig å være dansk i Norge!

To varianter Faxe Kondi lanseres i den norske dagligvarehandelen i mai 2024, som limited editions. Faxe Kondi er Danmarks største og mest kjente brusmerke, og produktene vil bidra med noe nytt og spennende i bruskategorien.

Faxe Kondi 0 kalorier (den originale) er Danmarks mest populære brus med forfriskende smak av lime og sitron, uten tilsatt sukker. Brusen, som har vært en favoritt siden lanseringen i 1971, har oppnådd stigende popularitet og er i dag mer populær enn noen gang. Mange norske forbrukere er godt kjent med Faxe Kondi fra ferier i Danmark, og vi mener tiden er inne for å introdusere denne herlige smaksopplevelsen til det norske markedet.

Faxe Kondi Appelsin har hatt stor suksess siden lanseringen i Danmark i januar 2023. NielsenIQ kåret nylig appelsinbrusen Faxe Kondi Appelsin til den mest suksessfulle produktlanseringen i dansk dagligvarehandel i 2023. Produktet har opplevd betydelig vekst siden lanseringen og bidratt til å øke andelen brus uten tilsatt sukker i det danske appelsinbrussegmentet. Med Faxe Kondi Appelsin har Royal Unibrew klart å snu segmentet på hodet, og skapt en bedre balanse med en større vekt på lettbrus i Danmark.

Faxe Kondi Appelsin ble også hedret av NielsenIQ som det mest innovative produktet. Produktet ble anerkjent for å være en spennende forlengelse av et kjent merke, for å ha oppnådd imponerende popularitet på kort tid og for sin gode smak.

- Norge er i verdenstoppen når det gjelder andelen sukkerfri brus, med en sukkerfriandel på rundt 67 prosent. Vi ser frem til å ta en større del i denne utviklingen med våre nye produkter, sier leder for strategi og innovasjon i Hansa Borg & Solera Norge, Ann-Therese Samuelsen.  

Faxe Kondi 0 kalorier (den originale) og Faxe Kondi Appelsin UTS vil begge være tilgjengelige i 0,33 liter boks i sekspakning.

Pressekontakt:
Stina Kildedal-Johannessen