Personvern og Cookies

Når du besøker våre nettsider, behandler vi personopplysninger om deg. Denne behandlingen skjer i samsvar med personopplysningsloven.

Nedenfor finner du mer informasjon om vår behandling av personopplysningene og hvilke rettigheter du har knyttet til dette. Du finner mer informasjon om personvern på Datatilsynets nettsider www.datatilsynet.no.

 

Denne erklæringen gjelder for Hansa Borg Bryggerier med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?
Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider og hvilken nettleser du bruker. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?
Vi bruker informasjonskapsler til å spore/måle og analysere trafikken på nettsidene.

Både Hansa Borg Bryggerier og våre underleverandører (for eksempel vår nettsideleverandør) lagrer data lokalt på din enhet. Eventuelle underleverandører er da underlagt databehandleravtaler og får ikke bruke dataene til annet enn å levere tjenesten vi har bestilt av dem. 

Behandling av personopplysninger
Når du tar kontakt med oss enten via vårt reklamasjonsskjema, sponsorsøknad eller ledige stillinger, må vi ha personopplysninger om deg for at vi skal kunne utføre nødvendige oppgaver knyttet til deres henvendelse og for at vi skal kunne tilby deg den servicen du forventer.

Disse opplysningene får vi direkte fra deg eller via tredjepart som du har gitt samtykke til.

Personopplysningene er:
E-post
Navn
Bedrift
Telefonnummer

Hvorfor samler vi inn personopplysninger om deg?
Vi bruker informasjonskapsler («cookies») på nettsidene våre for å optimalisere brukeropplevelsen.

Hvordan vi deler dine opplysninger
Vi utleverer ikke personopplysninger til tredjeparter.

Oppbevaring av personopplysninger
Vi lagrer dine personopplysninger hos oss så lenge det er nødvendig for de formål personopplysningene ble samlet inn for, med mindre lovbestemmelser pålegger oss en lengre lagringsperiode.

Dine rettigheter når vi behandler personopplysninger om deg
Du har etter Personopplysningsloven en rekke rettigheter knyttet til vår behandling av dine personopplysninger.

  • Du har rett til å få innsyn i de personopplysningene vi har om deg.
  • Du har rett til å få uriktige personopplysninger om deg rettet.
  • I særlige tilfeller har du rett til å få slettet personopplysninger om deg, før tidspunktet for vår alminnelige generelle sletting inntreffer.
  • Du har rett til å rette innsigelse mot behandlingen av personopplysningene dine, hvor behandlingen ikke er strengt nødvendig for å overholde medlemsavtalen med deg og din bedrift.
  • Du har rett til å reservere deg mot direkte markedsføring fra oss.

Du kan lese mer om innholdet i disse rettighetene på Datatilsynets nettside: www.datatilsynet.no.

Våre nettsider, Facebook-, LinkedIn-, Instagram-sider og andre digitale kommunikasjons-, publiserings- eller meldingsplattformer kan inneholde lenker til og fra nettsidene eller andre digitale plattformer til våre samarbeidspartnere, tilknyttede selskaper eller til andre tredjeparter. Følger du en link som peker vekk fra våre områder, må du være oppmerksom på disse nettstedene/informasjonskanalene har egne retningslinjer for personvern, som vi ikke står ansvarlig for.

Klage
Dersom du mener at vi ikke har overholdt dine rettigheter knyttet til personopplysningsloven, har du rett til å klage til Datatilsynet, Postboks 8177, 0034 Oslo, postkasse@datatilsynet.no.

Datatilsynet oppfordrer deg til først å klage direkte til oss, slik at vi kan uttale oss om saken før Datatilsynet behandler den. Har du spørsmål om dette kan du kontakte oss på kundesenter@hansaborg.no

Endringer
Hvis det skulle skje endring av våre tjenester eller endringer i regelverket om behandling av personopplysninger, kan det medføre en endring i informasjonen du er gitt her. Hvis vi har dine kontaktopplysninger, vil vi ved større endringer i personvernerklæringen gjøre deg oppmerksom på disse. Ellers vil oppdatert informasjon alltid finnes lett tilgjengelig på vår nettside.

Lurer du på noe om behandling av personopplysninger i Hansa Borg Bryggerier? Ta kontakt via kundesenter@hansaborg.no

Er du firmakunde av Hansa Borg Bryggerier kan du lese mer om personvern på hansaborghandel.no