foodora market + Hansa Borg = Sant

 

Nå kan du bestille flere av våre alkoholfrie varianter fra mobilen og få de levert lynraskt rett til parken eller hjem via appen til foodora.

Løsningen gjelder foreløpig kun i Oslo, hvor foodora market i dag har to butikker, men matleveringsselskapet har ambisjoner for vekst også i andre byer i Norge.

​– Dagligvarehandel på nett er et område i vekst. foodora har på kort tid blitt et stort handelssted og vi ser et stort fremtidig potensial for oss i Hansa Borg gjennom  samarbeidet med foodora market, sier Key Account Manager, Johannes Barth.

Hva er foodora market?
foodora er datterselskap av Delivery Hero, et av verdens ledende online matleveringsselskaper, med hovedkontor i Berlin. foodora ble etablert i Norge i 2015. Februar 2021 utvidet selskapet satsingen i Norge med et helt nytt konsept for dagligvarehandelen. foodora market skal levere alt forbruker trenger hjem på døren på kort tid, samme dag. 

foodora market er en del av foodoras quick commerce-satsing (hurtighandel) og er en såkalt «dark store». Det er en fysisk og fullverdig butikk, men uten kasseapparater eller kunder. Kundene handler det de trenger gjennom appen og får varene levert på døren. 

Hansa Borg Bryggerier er representert med Clausthaler, Heineken 0.0 og vår bestselger fra Olden, Olden Frisk Eple. Sjekk ut sortimentet her!