BANG Energy nå også i Norge

Hansa Borg utvider porteføljen til også å inkludere energidrikk.

Det er med stor glede at vi kan meddele at BANG Energy endelig kommer til Norge! BANG Energy er en energidrikk med BCAA, vitaminer og fantastiske smaker. Rainbow Unicorn, Candy Apple Crisp, Bangster Berry og Peach Mango er mest sannsynlig de første smaksvariantene som lanseres i Norge.

– Vi er stolte over å kunne kunngjøre at BANG Energy kommer til Norge fra 2022. Hansa Borg har lenge vurdert satsning mot energisegmentet, både med egen merkevare og gjennom partnerskap. Tidligere har vi ikke funnet en merkevare og et konsept som vil tilføre noe nytt for forbruker og handelen, men det var før vi kom over BANG Energy, sier Niklas Minken, kommersiell direktør i Hansa Borg Bryggerier.

BANG Energy er verdens tredje største energidrikk. I 2020 omsatte BANG for 1,2 milliarder dollar (primært basert på salget i USA) og samme år sto BANG for 62 prosent av markedsveksten for energidrikker i USA.

BANG har ekstremt sterk tilstedeværelse i sosiale medier, med 2,2 milliarder følgere globalt, hvorav 144 millioner er i Europa, hovedsakelig på TikTok, Instagram, Facebook, YouTube og LinkedIn.

– Vi har aldri før opplevd å komme over en merkevare som står så sterk allerede før merkevaren er i markedet. BANG Energy har allerede før lansering en kjennskap i målgruppen på over 50 prosent og en kjøpssannsynlighet over gjennomsnittet for forbrukervarer. Dette er helt unikt, ifølge Minken.

Veksten i energisegmentet er primært drevet av produkter uten tilsatt sukker. Videre er nye smaker en viktig vekstdriver. BANG Energy treffer på disse trendene og vil bidra til å videreutvikle segmentet.

BANG er ikke den vanlige sukkerholdige, usunne energidrikken. Hver 500 ml boks BANG inneholder 160 mg koffein, forgrenede aminosyrer (BCAA), glycin og B-vitaminer. De inneholder derimot ingen sukker, da samtlige resepter er sukkerfrie og kalorifrie.

Hansa Borg er stolt over at BANG Energy har valgt oss som partner for lansering og oppbygging av merkevaren i Norge!

Dette er BANG Energy:

  • Bang Energy ble lansert i 2012 av selskapet Vital Pharmaceuticals i Miami, Florida.
  • Grunnlagt i 1993
  • Startet med kosttilskudd for idrettsutøvere og kroppsbyggere
  • Tredje største energimerkevaren i USA i 2020
  • Hansa Borg har inngått en langsiktig avtale med rettighetene til salg og distribusjon i Norge fra 2022

 

Pressekontakt:
Stina Kildedal-Johannessen
stina.kildedal-johannessen@hansaborg.no
M: 934 12 301