Andre øl

Sol er det originale meksikanske ølet fra 1899. En frisk, lys og lettdrikkelig lager med en lett fruktig citrussmak.

Anbefalt serveringstemperatur: 3 ºC

Tilgjengelig på 0,33 l flaske.

Passer til: Krydret mat, fisk, lyst kjøtt (fjærkre), skalldyr.
Allergener: Gluten

Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger. Mer informasjon finner du her.

  • Klasse: D
  • Alkoholstyrke: 4,5 %
  • Sødme:2
  • Fruktighet:4
  • Bitterhet:3

Murphy's Irish Red er blitt brygget i Cork siden 1856. Ølet har en mild, men fast karakter og en viss røstig aroma da det innholder en del umaltet, men røstet bygg. Noe karamellpreg, og høyere kullsyreinnhold enn vanlig. 

Anbefalt serveringstemperatur: 4-6 ºC   

Tilgjengelig på 30 l fat. 

Passer til: Spekemat, storfe, lam, storvilt, fet fisk, ost.

Allergener: Gluten

Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger. Mer informasjon finner du her.

  • Klasse: D
  • Alkoholstyrke: 4,7 %
  • Sødme:3
  • Fruktighet:4
  • Bitterhet:5

Murphy's Irish Stout har en mørk farge og en frisk duft. Man finner både kaffe, krydder og søt frukt hvis man skjerper sansene.

Anbefalt serveringstemperatur: 8-14 ºC

Tilgjengelig på 30 l fat.

Passer til: Fet fisk, skalldyr, søte og syrlige retter, oster og desserter.

Allergener: Gluten

Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger. Mer informasjon finner du her.

  • Klasse: D
  • Alkoholstyrke: 4,7 %
  • Sødme:3
  • Fruktighet:3
  • Bitterhet:6

Birra Moretti er en lettdrikkelig lager som er perfekt til italiensk mat, men også god alene. Dette ølet har vært brygget i Italia siden 1859, på samme måten i over 150 år. Kjennetegnes av de beste råvarer, tradisjoner og kvalitet.

Anbefalt serveringstemperatur: 3-4 ºC

Tilgjengelig på: 0,33 l flaske

Passer til: Pizza, pasta,  spekemat, lette retter eller alene.

Allergener: Gluten

Kun salg til utelivsmarkedet.

Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger. Mer informasjon finner du her.

  • Klasse: D
  • Alkoholstyrke: 4,6 %
  • Sødme:3
  • Fruktighet:5
  • Bitterhet:3