Lønnsansvarlig med regnskapserfaring

Har du erfaring fra lønn, regnskap og gjerne med god digital forståelse følg med for en mer detaljert utlysning i begynnelsen av August!

Vi er stolt over å være Norges største norskeide bryggerikonsern. Vi har som visjon å være landets mest berømte leverandør av glede, nytelse og smak. For å klare dette er vi helt avhengig av å ha de riktige menneskene på laget. Menneskene er vår viktigste ressurs, og stabsfunksjonene som denne stillingen inngår i er viktig for at vi skal nå vår visjon.

Vi vil derfor være på jakt etter en engasjert lønnsansvarlig som er brennende opptatt av faget og utvikle dette gjennom digitalisering av ulike løsninger for å gjøre de ansattes hverdag enklere og mer effektiv.  Rollen som lønnsansvarlig hos oss er spennende, variert, utfordrende og lærerik! Det er en selvstendig rolle, samtidig som du er en del av vår regnskapsavdeling og har et tett samarbeid med vår HR - avdeling. Vi ser etter deg som er selvstendig, og som trives med å håndtere flere oppgaver samtidig